zondag 17 maart 2013

Het gaat goed

Zoals het er nu uitziet, gaat het gewoon goed.
Iedere dag een stapje vooruit, het vervelende is dat hij nog twee weken daar moet blijven om te revalideren. Nu ja, vervelend in de zin dat hij al 6 weken achter de rug heeft en het spuugzat is.
We weten beide dat het het beste is voor de genezing.
Het fijne is, dat er nu geregeld iemand op bezoek komt, buiten mij om.
Even een ander praatje, even een grap of het voetbalnieuws. Dan gaat de dag wat sneller.
Gisteren (zondag) is het een dooie boel. Er is een gedeelte naar huis voor het weekend en er is geen therapie of onderzoek.
Wel mogen wij in de eetzaal eten en niet op de kamer, ook weer even wat anders.
En op Zondag een slagroomsoes als desert. Het is geweldig.
Gerard en Gertrude komen op de terugweg uit Spanje, als verrassing even langs en hebben ook de verse praat erin.
Zelfs buiten begint het een beetje naar voorjaar te ruiken, hoewel het erg buiig is
Alles werkt mee, Tons

4 opmerkingen:

  1. Fijn te horen dat het nu weer een beetje beter gaat. Bij jullie buiig, maar bij ons grijs en koud en het is niet aanlokkelijk om nu naar buiten te gaan. We hebben het eigenlijk wel nodig. groetjes!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 3 dingen zijn allemachtig prachtig: het goede nieuws van zondag, de geweldige foto (krijg ik nooit voor mekaar met mijn cameraatje) en het leuke bezoek voor Tokke. Ik zou bijna zeggen: wat wil je nog meer....ach, nog eventjes en dan wordt zelfs dat ingevuld, dus nog even geduld en nog wat therapie ertegenaan en dan zie je als je in de verte kijkt het maison in Le Bourgh in al haar glorie weer staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo, daar zijn we weer. Zoals we in de blog gelezen hebben gaat alles bijna naar wens. Je zuster Marietje is aan het sokken breien voor je, dus als die gereed zijn dan ben jij allang thuis. We sturen ze wel even op. Hier gaat alles naar wens en dat hopen we van jullie in de komende weken ook. Ik schrijf nog steeds onder mijn pseudoniem unknown.
    Liefs van Ria en Cees.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Cees, dat je als een anonieme unknown, toch zo goed de wereld in kom. Geweldig. En wat de sokken van Marietje betreft, je zal zien dat hij straks het vuur uit zijn sokken loopt.

    En Dilli, die nog meer unknown zijn met hun schuilnaam! Jullie zullen zien als je in Juni hier naar toe komt. Een jonge God komt je tegemoet.

    En trouwe lezer Maud. Het voorjaar komt er aan. Je zult het zien. Kom maar gauw hierheen, alle voorjaarsbloemen staan in bloei!

    BeantwoordenVerwijderen