zaterdag 16 maart 2013

Op de fiets


Dacht Roelof met sneller te gaan fietsen, eerder naar huis te mogen, liep het toch anders af.Zijn hart begon te fladderen, hij moest onmiddelijk stoppen en werd naar zijn kamer teruggebracht, waar net Marijke en Leo op bezoek kwamen.
Een pilletje voor zus en een pilletje voor zo, moeten de boel weer rustig maken. Ook krijgt hij weer een monitor om de nek gehangen voor permanente bewaking. Maar de volgende ochtend is alles weer normaal en mag hij weer een het programma deel nemen. Wel met extra controles.
En als ik aan het eind van de ochtend het dorpje binnenrijd, zie ik een groepje lopen onder toezicht van de phisiotherapeut. Monsieur De Boer steekt er met kop en schouders bovenuit, maar loopt wel achteraan. Het gebeuren heeft wel indruk gemaakt.
Het is nog steeds snijdend koud in de ochtend, maar het zonnetje zet toch al vele voorjaarsbloemen in de bloei en het begint er toch vrolijk uit te zien in de natuur.

3 opmerkingen:

  1. Zo, de man is druk in de weer,hij wil natuurlijk veel te snel en wordt dus weer terug gefloten.Ik begrijp dat ze hem goed bezig houden,doe hem maar de hartelijke groeten van ons beiden.Wij hebben voorlopig de turkjes over de vloer,als ze er zijn werken ze heel hard,maar je weet nooit precies wanneer ze komen,de schatjes.
    Tot maandag!
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Roel en Tons, hier weer een berichtje vanuit Rotterdam. Ja beste Tokke, je dacht zeker even snel naar huis te fietsen, maar dat viel toch wel even tegen hé. Ik weet er alles van, doe maar rustg aan dan gaat het veel sneller dan je denkt.
    Liefs Ria en Cees.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Tons en Tokke,
    Met vallen en opstaan kom je uiteindelijk toch vooruit. Tons het lijkt mij ook wel emotioneel als je je man daar ineens ziet lopen. Houd beide goede moed! Liefs Maud

    BeantwoordenVerwijderen