woensdag 24 november 2010

Tegenvaller

Als je nergens op rekent, kan het ook niet tegenvallen.
Zo niet bij Tokke! Had hij er helemaal op gerekent dat de tweede pomp er vandaag af zou gaan. Mis!
Vanmiddag concludeerde de arts dat er weer behoorlijk vocht uit de rest van de long kwam en hij dus niet zonder pomp mag. Hij had zich al helemaal thuis gewaand. Lekker op z`n eigen stoel en eigen bed, met de poesjes om hem heen en Sam bij z`n voeten. Potverdorie nog aan toe. Natuurlijk weet hij wel, dat alles tip top in orde moet zijn bij ,,la sortie,,.Maar ja, toch?  En laat nu net de T.V. er ook mee uitscheiden. Hij belde net, het ding doet niks meer. Tja effe niet bij nagedacht, we hadden het apparaat voor tien dagen betaald en..... vandaag is de laatste dag. Potverdorie!
Wel vandaag van alle vier de jongste kleinkinderen een tekening of zelfgemaakte kaart. Nou, Bloem, Leen, Ruth en Rens, hier is Opa hartstikke blij mee en wordt hij daar snel beter van. Dank je wel! Ze hangen aan de wand. Het is nu helemaal vol achter het bed.
Het was een kouwe, maar prachtig zonnige dag, vandaag. En bij het naar huis gaan, kon ik nog net een kiekje maken van de zonsondergang. Altijd mooi.
Tons

2 opmerkingen:

 1. Tokke in Rotterdam weten we precies wat je gevoelens zijn, maar kop op en laat de moed niet zakken, je moet alsmaar blijven denken, kostgangers houden ze niet, maar ze zien wel graag dat iemand redelijk gezond naar huis gaat, dus hou nog even vol. de allerliefste groeten van Marietje en Cees.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Tons en Tokke,
  Een langer verblijf in een ziekenhuis is niet leuk, maar toen ik na twee weken het ziekenhuis mocht verlaten, lag ik er na ruim twee dagen weer voor een weekje in en dat is pas balen.
  Dus Tokke hou het nog even vol en jij Tons natuurlijk ook. Want vroeg de deur uit en met zonsondergang er weer in heeft ook zijn repercussies. Beide veel sterkte!!!!!
  liefs maud

  BeantwoordenVerwijderen