woensdag 12 september 2018

Spaanse graan

Hoera weer een foto
Vanochtend vertrokken van de Spaanse Noordkust het binnenland in. Proberen kilometers te maken, omdat we niet op de autowegen willen rijden, gaan we toch weer via de kleine wegen. In het begin is het de ene pas na de andere, maar naar verloop van tijd komen we in de graanvelden en is het net de Wieringermeer, rechte wegen en overal graanvelden. Maar we maken wel kilometers.
We verdoen ook teveel tijd met koffiedrinken tussen de grote chauffeurs en de maaltijd om 14.00 uur met ja ja zeg het maar, ook weer met nu wat kleinere mannekes.
Het is aan het eind van de dag weer wat zoeken naar een plaatsje, want er is hier totaal geen toerisme. Maar via . Park 4 Night, vinden wij toch weer een plaats langs een riviertje bij het plaatselijke zwembad, waar men weer alleraardigst is en waar wij weer mogen campen. Dus nu 30 km van de Potugeze grens zitten wij aan een laat souper en gaan straks onder de watten.
WIj hebben inderdaad veel kilomete

5 opmerkingen:

 1. Prachtige omgeving.....het is al met al wel een heel eind zo te lezen! Hier een voorbereidingsdagje, laatste was, koffer inpakken (dilemma's!), gelukkig prachtig weer, dus nu eerst maar eens buiten ontbijten, nou meiden, keep moving on the road to the Algarve and have fun....zie jullie zaterdag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er ook weer goed uitπŸ˜ŽπŸ™‚

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zal zeker prachtig zijn en heerlijk zoals jullie je voortbewegen: op naar Portugal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben vroeger de oversteek naar Portugal vis Burgos gedaan en ook hete vlakke velden meegemaakt, maar zonder graan en dat bij jullie lijkt me een stuk aangenamer. Trouwend dat riviertje ziet er schattig uit. Eerst dan maar uitrusten en dan verder met de reis meisjes, Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen