maandag 3 februari 2014

in Bangkok

Hier zijn we dan in de grote stad.
het is idd enorm groot en we rijden 1 uur en twintig minuten om bij de studenten flat van Oenisa te komen
het ziet er prachtig uit , nagelniuw en erg luxe. wij hebben een kamer geboekt voor een nacht, wat mogelijk is.

het is net of we in een andere wereld leven, er is van alles beneden in dhet flatgebouw, restaurant, een minimart en een koffiebar. je gaat voor de deur staan en er komt een busje om je naar de universiteit te brengen. Dit is een inmens groot parkachtig geheel met tientallen faculteiten en restaurants en cafeetjes. wij kiezen voor de muziektuin en verblijven er een paar uur. in de vijvers rondom wemelt het van de varanen en als we langslopen, liggen zij heerlijk op de kant te zonnen
Nu moeten we nog een paar uur overbruggen voordat we naar het vliegveld gaan voor de terugreis, het is hier snikheet en de meeste tijd brengen we in de schaduw door. dit zal morgenochtend wel anders zijn in de vrieskou op schiphol.

3 opmerkingen:

  1. Echt hartstikke leuk om ook nog even bij Nisa in Bangkok te zijn! Geen verkiezingsgekte gezien? Een hele goede, rustige reis gewenst. Hier is geen vrieskou, het was vandaag een beetje voorjaarsachtig, haast geen wind, volop zon en zo' n 8 graden. Hoe het is als jij hier landt, weet ik niet. Dikke zoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele goede reis gewenst en het weer valt mee in Amsterdam, slechts 8 graden op dit moment. Geniet jullie nog maar van deze laatste dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het was idd niet koud in Holland, hier in La douce, is het frisser. Hoewel het vanochtend zacht is.
    Groet!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen