woensdag 22 januari 2014

De poezenvrienden

Had ik hier al heel wat jaren de Poes Noeze in huis als ik er was. Verleden jaar kwam hij hier niet meer naar toe wandelen vanuit de schuur. Te stram, te oud en ze had geen zin meer in die bezoekjes. Wel is zij heel blij als ik even bij haar langskom, als zij voor de schuur in het zonnetje zit, met haar gevlekte velletje en het uitdijende peer-model.
Maar.....bij aankomst werd ik verblijd, door twee jonge kittens. Geboren in een krat onder het afdak aan de overkant en gevoerd door Teun en Phairoh. op mijn terras stond voer en water en een mandje en zij waren al aardig handtam. De een, champagnekleurig, met wat donkerdere contouren, genaamd Champie en de ander, blauwgrijs, ook met donkerdere contouren en Holy gedoopt. Inmiddels is Moeder (Lappie) ook bij haar kinderen ingetrokken en het drietal heeft pure lol en maakt de hele dag rare kapriolen. Ik wil er niet aan denken dat er over veertien dagengeen bewoning meer isen zij weer aangewezen zijn, op alleen voedsel en een aai. Misschien gaan zij dan een eigen gezinnetje stichten en komen volgend jaar met hun kinderschaar logeren.
In de avonduren hebben wij met zijn allen, Anna naar het vliegveld gebracht en ik denk dat zij nu bvoven Holland vliegt, om over een half uur te landen en weer te wennen aan een ander klimaat dan de voorgaande twee weken.
Tons

2 opmerkingen:

 1. Ha die Tons

  Gisteren uitgebreid met Tokke gesproken. Hij wees mij op deze site.
  Je slaapkamer of de slaapkamer is in top conditie begrijp ik.
  Wat een gezellige praat op deze blog, je weet dat ik graag naar Thailand zou gaan . Inmiddels alles goed in Nederland, wat zorgen om de werkeloze zoon en de knie van Marjolein. Baan en operatie doen wonderen……..hoop ik.
  Liefs voor jullie beide en lief zijn voor de katjes. Betaal een inenting voor ze dan gaan ze in ieder geval niet dood aan kattenziekte. Wormpilletje doet ook wonderen.
  liefs
  Barthold

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gezelig Barthold om jou hier tegen te komen. En met onze katten komt het wel goed, zij hebben alle inentingen en pilletjes gehad en moeten nu nog voor een sterelisatie en castratie naar de Vet. Want Boedha vindt het niet goed om ze te laten inslapen en ik vrees voor een explosie van deze Familie sterkte met de problems bij jullie en een dikke zoen van ons

  BeantwoordenVerwijderen