woensdag 13 maart 2013

Therapie

Het gewone leven heeft een aanvang genomen.
Het is gewoon Werkersdag.
Nou ja, het zijn geen daguren maar dagkwartieren en dit is lang genoeg.
Het tehuis heeft erg veel weg van een , ziekenhuis, al is de kamer lichter en gerieflijker dan in Limoges. Maar je bent toch helemaal op jezelf aangewezen en het is goed dat er wat gesleuteld wordt aan de conditie, dan heeft hij nog wat te doen om de tijd te doden.
Ja.....en dit is? In de ochtend , op de hometrainer met een cardiogram erbij. Dan even uitrusten en vandaag lunch met mij. Om twee uur weer een cardio met stokjes zwaaien en met een bal spelen en een stappenteller en de bekende cardio.
Nu dit is het wel z`on beetje. Maar het gaat toch langzaamaan beter en dit is e toch fantastisch!
Vergat ik nog te zeggen dat:
De Boer Roelof
op. chambre 111 ligt
A demain. Tons

3 opmerkingen:

  1. Fijn Tons, dat het weer de goede kans opgaat met je man!
    Ze houden hem daar wel bezig zie ik!! Maar dat moet natuurlijk ook,conditie kweken!!


    Groetjes Thea ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fantastisch om Tokke zo weer te zien zitten en hij heeft toch een hele jas uitgedaan! Hopelijk kan ie zijn tijd daar een beetje doorkomen, ach, het is allemaal voor een goed doel. Hier is het zonnig, maar wel heel koud, moest (of nouja, moeten..) net op de fiets naar Breezand om een onderdeel voor die fiets te halen, maar dat was toch nog wel heel fris. Hopelijk knapt het weer net als Tokje snel op! Nou, ouwe reus, therapie ze!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste Roel en Tons, ik hou het deze keer maar erg kort want anders raakt hij nog in de war op z'n laptop. Tokke hou je haaks en probeer niets te forceren.
    Liefs Ria en Cees.

    BeantwoordenVerwijderen