maandag 11 maart 2013

Laatste dag

Het is een zwoele sombere dag, als ik voor de laatste keer naar Limoges naar het ziekenhuis tuf. Nou ja je weet nooit, het zal wel niet de laatste keer zijn, maar wel voor deze hartoperatie.
De patient ligt aangekleed op bed, weer eens wat anders dan een pyama of operatiehemd.
Maar was het gisteren al niet zo toppie, vandaag een ietsje beter, maar toch niet holadieee.
Het ging misschien toch allemaal wat snel, met de man.
Nu ja, er is voetbal op t.v. en dit gaat liggend ook prima. Ik heb een Volkskrant meegenomen en die ga ik zelf maar lezen.
Hij wordt het daar spuugzat, de rommelige kleine kamer, de onozele buurman en het zout en vetloze eten. En ik kan het alleen maar beamen.
Morgen naar , La Roseraie in Montfaucon. Daar wordt therapie gedaan en gebeurt er de hele dag wat. Prima om naar uit te kijken.
Tons

2 opmerkingen:

  1. Roel en Tons, hier nog even een klein berichtje uit Rotterdam. Maak geen gekke bokkesprongen omdat Ajax nu bovenaan staat, want hou er rekening mee dat Feyenoord er aan komt. Maar het belangrijkste is dat je zelf op de eerste plaats komt te staan met je gezondheid.
    Liefs Ria en Cees.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo samen vandaag de grote verhuizing voor jullie,voor ons morgen weer.We zijn hier 6dagen in het koude ('s nachts-9C)Denemarken geweest.Heel gezellig gehad veel gezien mooi maar koud weer gehad ,maar lekker even wat anders.Sterkte samen en tot bels knuffel J&A

    BeantwoordenVerwijderen