dinsdag 26 maart 2013

Hoera!

Het heeft geholpen.
Nooit geweten, dat ons Frans zo goed is, dat de Dokter er voor zwicht.
Eigenlijk had Tokke tot 5 april daar moeten zijn, maar voor de onzin die hij waarschijnlijk uitgekraamd heeft, had de Doc. geen verweer en besloot toch maar zijn ontslag op zaterdag te zetten. Hoera !
Want hij werd er nu echt niet beter op, zeker somberder.
Ik ben nog wel met het hoofd gaan praten en zij zorgt ervoor dat alles in orde is op Zaterdag 13.00 uur en dan: ADIEU, Montfaucon!!!!!!!!

4 opmerkingen:

 1. Lieve Tons en Roel, met blijdschap heb ik net het bericht gelezen dat Roel zaterdag naar huis komt, ik ben niet bij machte maar ik zou een gat in de lucht willen springen. Ik ken ook geen Frans maar, plu de ploe en ploe, wat het betekent weet ik niet, maar de rest ook allemaal. Voor nu alvast een hele fijne thuiskomst.
  Liefs Ria en Cees.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel, lieve Ria en Cees
  Vanaf nu ben je geen unknown meer, maar Monsieur, ,plu de ploe,, Cees.
  Fijne Paasdagen, Tons

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik dacht dat ik voorlopig niet meer hoefde te kijken....dan mis je dus gelijk wat. Maar al met al komt het op hetzelfde neer: Tokke mooi weer thuis! Dat wordt een zalige Pasen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Tons en Tokke,

  Van harte gefeliciteerd met Tokke's thuiskomst. Maar doe het voorlopig toch maar een beetje rustig aan. Helaas had ik dit berichtje bijna gemist en heb Tokke al gesproken. Fijne paasdagen en hopelijk gauw tot ziens.

  BeantwoordenVerwijderen