zondag 24 maart 2013

24 uur thuis!

Het bevalt goed, om weer in de eigen stoel te zitten, voor de kachel en T.V.
Het had nog even voeten in de aarde om weg te komen, want de verpleging had hier geen orders voor gekregen. Maar er werd een dokter opgebeld en die kwam om zijn handtekening te zetten onder een formulier, over aansprakelijkheid en zo.
Eruit, eruit, al is het maar voor even.
Tokke is doodmoe van de therapie die ochtend, maar het ritje in de auto doet hem goed en als we thuiskomen en de hond en kat zijn begroet, gaat het al beter.
Na deze feestdag is er nog een week revalidatie in Montfaucon en dan voorgoed naar huis.
Dan komt er een eind aan 8 lange weken.
Ook begint dan de genezing wat best langzaam zal gaan. Maar we gaan het goede buitenweer tegemoet en misschien gaat het allemaal sneller dan je denkt.
Ik wil wel bij deze stoppen met de blog, want er is niet meer zo veel te melden, gelukkig.
Dank aan allen die zo trouw mijn verhaaltjes gelezen hebben en voor de vele reaktie`s, kaarten , mails en telefoontjes.
Hierbij laat ik het voor het moment en ik kom vast wel weer terug met de blog, voor gezellige of onzinnige praatjes.
Dikke kus, Tons

5 opmerkingen:

  1. Nou Tons, vooral jij bedankt voor al je mooie, ontroerende en gezellige blogs. Zo konden we mooi dagelijks meeleven met alle wel en wee. NU weer zo goed en kwaad als het kan naar back to normal!
    Dikke zoen voor jullie vanuit een ijs- en ijskoud Nederland. Ach, dat heeft ook z' n voordelen; komt de administratie weer eens op orde, gaat de badkamer weer eens glimmen, wordt er weer een vakantietje geboekt, etc.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Tons en Tokke,
    Om Tokke als een echte fransman buiten in het zonnetje te zien zitten moet voor jou een heerlijk moment zijn gewest. Wij zijn erg blij dat we daar deelgenoot van mochten zijn door alle energie die jij naast alle beslommeringen in jouw blog hebt gestoken.
    Wij wensen jullie een fijne paasdagen en we hopen dat Tokke voor de Pasen naar huis mag. Hij ziet er bij jou heel wat gelukkiger uit.
    liefs en XXXX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig,zo'n fransman aan je tafel,hij ziet er goed uit ,hopelijkmet de pasen weer thuis, bedankt voor de fijne blog,wat een manier om iedereen op de hoogte te houden, super , knuffel Janny.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Tons en Roel, wat zullen jullie van die 24 uur genoten hebben, en nu op naar de echte thuiskomst.
    Liefs Ria en Cees.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeetje ja...het lijkt een echte Fransman!! leuk!

    Vind het jammer dat je stopt, vind het altijd leuk om je logjes te lezen. Je kunt toch gewoon af en toe er wat op zetten...je maakt genoeg mee!!

    Tot gauw.

    Fijne Paasdagen.

    Liefs Thea ♥

    BeantwoordenVerwijderen