zondag 6 januari 2013

sawadee!!!!
nu alle knaag en kruipende dieren uit ons huis gejaagd zijn. de meeste apparaten het weer doen en onze voorraadkast weer aangevuld is, kunnen we ons op de leuke dingen gaan storten. waaronder het contact met het thuisfront, een van de eerste vereiste is.

Na een goeie vlucht, nog niet helemaal hersteld van de noord-hollandse buikgriep. was het heerlijk thuiskomen in ons lieve stulpje hier. De kinderen hadden de boel weer keurig in orde gemaakt. Wel was er veel vraatschade van de muizen en een enorm rode mierennest in de wasmachine. Deze was ook prompt gestopt met wassen. Na een grondige schoonmaakbeurt en een deskundig oog van zoonlief, draait alles weer naar behoren.
De omgeving is niet echt veranderd in een jaar, er wordt wel veel bijgebouwd en het is een stuk drukker op de weg. Ook krijgen we wat minder Bath`s voor onze Euro. Het gaat hier zo slecht nog niet.
Dit is nog een voorzichtig beginnetje van mijn blog. nu probeer ik een foto bij te voegen, maar alles gaat zo traag, waarschijnlijk lukt dit niet.
Het ga je goed, Tons

Geen opmerkingen:

Een reactie posten