donderdag 10 januari 2013

Gelukt!!

re

Eindelijk na veel ge-experimenteer lukt het om twee foto`s tevoorschijn te toveren.
Die van de sla is nog van gisteren en wat die andere is, ga ik zo uit de doeken doen.
Deze ochtend om 5 uur barstte het vuurwerk in alle hevigheid los. er was al dagen geknOver wandelingen gesprokenal te horen, omdat het Chinese nieuwjaar 7 januari begonnen is. De van oorsprong Chinese Hmong, vonden het blijkbaar lollig om dit vlak bij mn huisje te doen. Als ik denk dat alle boze geesten allang op de vlucht zijn, gaan zij nog lekker door met hun enorme knallen. Zij doen hun vuurwerk in P.V.C. pijpen, dan heeft het nog meer effect. Misschien een ideetje voor volgend oudjaar?
Net nu we dachten, dat al het kleine gespuis uit ons huis was, loopt er gisteravond z`on enorme grote spin langs m`n voeten, dat ik hem even ga beschrijven. Als een schoteltje zo groot en rond, met middenin een lijf, waaruit een twintigtal harige poten komen, ook op zijn lijf zitten lange zwarte haren. En volgens mijn zoon woont hij in dit gat in de grond. Laat hij daar maar lekker in blijven en geen avondwandelingen bij ons door het huis.
Over wandelingen gesproken, vandaag maar weer eens op pad, lekker de bush in. Kijken of we het pad kunnen vinden naar het volgende dorp. Tons

3 opmerkingen:

  1. Nick en ik zijn beide bang voor spinnen. Maar we willen het niet voor elkaar weten. Dus doen we stoer en brengen om de beurt een grote spin naar buiten. De kleine laten we zitten voor de muggen. Maar zo groot als een schoteltje hebben we ze gelukkig niet. Echter laatst stond er wel in de krant dat er een grote vogelspin tussen de krentenbollen bij de grootste kruidenier in Nederland gespot was.
    Zo zie je maar, het blijft altijd uitkijken., groetjes Maud

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed te lezen dat er spannende avonturen worden beleefd

    BeantwoordenVerwijderen