dinsdag 11 januari 2011

Ik heb een tuintje naar mijn hart

Het is iedere keer weer een verrassing om de tuin te zien. Is het niet verdroogt? Is niet alles weggespoeld in de regentijd? Is niet alles overwoekert door onkruid?
 Nu heb ik wel een voorrecht dat zoonlief dichtbij woont, maar die heeft het altijd zo druk, daar kan ik niet vast op rekenen. Het valt weer alles mee! Het is gemaaid, het onkruid s verwijdert en zo te zien is er zelfs gesproeid. Wel is er veel weggespoeld, maar dat is de natuur, die soms wat roekeloos tekeergaat in deze streken.
 We gaan naar de stad, waar een gedeelte is, waar alleen planten en bloemen verkocht worden. De ene stand na de andere, vol met bladplanten, bloeiende en waterplanten. Je wordt er zo hebberig van, zeker als je de prijzen ziet. We gaan dan ook met een auto volgeladen op huis aan. Ze hebben bijna allemaal een plaatsje gekregen in potten en bakken en het ziet er meteen fleuriger uit.
Tons

2 opmerkingen:

 1. Ik zie het ja! Heerlijk, ik krijg ook meteen zin in lente!
  Leuk dat je zo makkelijk weer nieuwe planten kunt aanschafffen!

  Lekker genieten maar!

  Groetjes Thea♥

  Oja...we gaan een workshop taartdecoreren doen.
  Niet in die winkel, maar hier in het dorp!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Tons en Angela,

  Helaas probeer ik al een paar dagen je weblog te beantwoorden. Tailand geeft je zo te merken een boel energoie. Ik porobeer het nog een keer te versturen. liefs Maud

  BeantwoordenVerwijderen