vrijdag 7 januari 2011

Fietsen in Bangkok


De Hollander, Co van Kessel die al jaren in Bangkok woont, heeft een fietstour-bedrijf opgezet. Onder een hotel stalt hij de fietsen en via internet kun je een tour bij hem bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden en tijdsduur. Wij kiezen voor een rit van drie uur. Door de markt, door nauwe straatjes, over de rivier en weer terug. Het was enig! Frapant is dat er alleen maar Hollanders meegingen, met alle ritten. Onze gidsen spraken al een aardig woordje ,,Dutch,, Zo starten we met ,,achter mekaar,, En als de luifels van de winkels erg laag hingen was het ,,denk om je hoofd,, Bangkok bekend om z`n drukte, trapte meteen op de rem, omdat er twee in het geel geklede jongelui met fiets en zwaaiend met hun pet de verkeersweg oprenden
Wij konden dan gerust rustig oversteken en zoal bij Mozes in de film, sloot het verkeer achter ons weer aan.
Het waren wiebelige fietsen en doordat ons pad, vaak niet .breder was dan het stuur, moest je flink opletten
Veel gezien. heerlijk gefietst, diverse keren een verfrissing gehad onderweg en allervriendelijkste jongelui als gids. Een aanrader!  Kijk eens op internet. Fietsen in Bangkok met Ko van Kessel.
Tons

2 opmerkingen:

 1. Hoi Tons!
  Mooi hoor, dat internet, een druk op de knop en je kunt zoveel vinden...al even gekeken bij Ko en ook bij de Shanti lodge, zo leuk allemaal!
  Fijn dat jullie er nu zijn,
  groet vanuit een miezerig Holland,
  Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tonsie,

  Fijn dat jullie goed aangekomen zijn!

  Lijkt me leuk dat fietsen daar, maar ook wel een beetje eng!!
  Ik ben benieuwd naar wat jullie allemaal gaan meemaken, de komende tijd!

  Veel plezier!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen