woensdag 17 november 2010

terug van weggeweest

Het gaat goed!!!!!!
De zuurstofslang is uit de neus, drie van de vijf infusen zijn er uit ennnnnnnnnnnn hij heeft zelfs naast zijn bed gestaan. Hoera, als dit geen vooruitgang is? Dat staan was nog wel erg pijnlijk, maar dit snapt iedereen.
Hij beweegt zijn ene hand weer wat en heeft zelfs wat gegeten.
Hij ziet het ook weer helemaal zitten, nu rustig aan, volgens de chirurg, die een keer of drie langs komt per dag. En vanochtend aankondigde, dat hij nog wel een weekie mag blijven.
Ik had mijn notebook meegenomen om de reaktie`s en mails te tonen, maar geen network in het ziekenhuis. Je zou toch minstens daar een WiFi verwachten. Kom op Fransen, ga eens met je tijd mee. Zelfs in het kleinste stadje in China hebben ze dit in de openbare gebouwen..

Maar geen nood, het ding komt op een andere manier van pas. Nu Tok z`n hand weer kan gebruiken, kan hij ook spideren en daar heb je geen internet voor nodig. Het spel werd meteen gestart en het feit dat hij daar weer zin in heeft is een goed teken, Ook gaat de televisie vanavond aan, er zijn zelfs twee voetbalwedstrijden.Je ziet het, hij wordt echt beter.
De goede wensen stromen nog steeds binnen, dit is hartverwarmend voor ons beide en nu het niet lukt om ze te tonen, ga ik ze uitprinten.
Hij heeft sinds vandaag een telefoon op z`n kamer en nu kan hij die wel weer oppakken. Hij heeft al twee keer gebeld sinds ik weer thuis ben en het werkt. dit is het nummer: 0555747507
Nu lieve allemaal, de toekomst ziet er weer een beetje zonniger uit, al regent het hier al een paar uur. Afgelopen nacht heeft het zelfs gevroren. a Demain, Tons

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooi bericht Tons! Eetlust en voetbalkijken, dat zijn toch wel 2 basisbestanddelen voor een levenslustige Tokke ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tokje,
  Je ziet zulke plaatjes weleens in films: om iedereen voor de gek te houden, liggen de filmsterren er dan zo bij om vervolgens heel snel uit bed te stappen en zo (desnoods met gebruik van geweld) het ziekenhuis te verlaten...
  zo zie ik dat bij jou ook voor me!
  Zoen, Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eindeljk heb ik het waarschijnlijk voor elkaar dat ik kan reageren. Ria en ik zijn ontzettend blij dat het beter gaat en je moet maar zo denjen: onkruid vergaat niet en is moeilijk te verwijderen. Voorlopg van ons uit Rotterdam het aller beste. Tot de volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed bericht zeg!!!
  Toch ├ęcht wel een ijzersterke jongen!

  Hou je goed Tokke, we le(v)(z)en mee.

  (Hopelijk storen de dames niet tijdens de voetbalwedstrijd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Tons en Tokke,

  Wat een geweldig goed bericht. Vanavond kijkt ook Nick naar de voetbalwedstrijden, maar omdat het toch een beetje laat voor je is bellen we morgen. Doe het rustig aan nu je beterschap zich zo voortvarend heeft ingezet.
  liefs maud en nick.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Tons en Hee die Tokke,
  En dat bedoelde ik nou, flink wat uren verder en de reus doet weer reusachtig zijn best.
  En dat moet ook wel met zo'n engeltje naast zijn zij.
  Spiderman...ga zo door....
  Liefs Fons en Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha, wat een fijn bericht.
  Tokke, ga zo door!!
  A bientot,
  Angela

  BeantwoordenVerwijderen