donderdag 28 februari 2013

Nieuws


al voor zeven uur vanochtend is Tokke naar de O.K. gebracht. Toen ik om half een ging informeren, was hij nog niet terug op de afdeling. Ook kreeg ik te horen dat het geen zin had om daar te blijven, want ik mag er vandaag toch niet bij.
Toen maar met mn ziel onder de armen aan het water van de Vienne gezeten in het zonnetje. Nu net heb ik naar de Secteur Hautement Specialisme, gebeld waar hij na de operatie naar toe gebracht is. De dokter die me te woord stond vertelde dat hij nog sliep en dat zij aldoor zijn bloed en ademhaling in de gaten houden, maar dat er verder nog niks over te zeggen valt.
Vanavond kan ik terugbellen, dan weten zij wat meer. Ik kan ten alle tijden bellen overigens.
Dus is het nog steeds afwachten.
Na het telefoontje vanavond, zet ik wel weer wat op de blog.
Dank je wel voor alle wensen en lieve woorden die ik geregeld krijg, dat is heel fijn.
Dikke zoen, Tons

3 opmerkingen:

  1. De operatie heeft hij in ieder geval achter de rug. Nu maar afwachten hoe het herstel verder gaat. Heel veel sterkte en we zijn erg blij met je berichtgeveing. We beleven het alsware mee.
    Dikke zoenen van ons.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou inderdaad, het is in ieder geval achter de rug, we hebben er hier ook de hele dag weer aan gedacht! Hopelijk vanavond meer en goed nieuws. En uiteraard van ons ook weer een dikke zoen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tons, hartelijk dank voor de informatie, wij hebben er hier ook de hele dag aangedacht en uiteraard hopen wij met z'n allen, dat het allemaal weer in orde komt.
    Ria en Cees.

    BeantwoordenVerwijderen