dinsdag 15 januari 2013

Rondje rijden




Dit doen we natuurlijke met onze nieuwe kar, die is heel goed mogelijk om d e diepste kuilen te nemen. En die komen we tegen, want we duiken de bush in. Het eerste deel is een zandpad en behoorlijk stijl. Geen probleem, als echte rallyrijders nemen we iedere hindernis en genieten tevens van de mooie omgeving. Onze eerste stop is het stadje Samoeng, waar natuurlijk koffie gedronken moet worden en de markt bezocht. Er is zelfs een postkantoor waar postzegels in voorraad zijn.
Na verloop van tijd komen we weer in de bewoonde wereld en zien een dorpje met wel heel aparte huisjes. Het blijkt een ,,bed en breakfast,, te zijn en ik rijd het terrein op.
Wat we daar zien is prachtig. Allerlei huisjes in de meest prachtige kleuren, met gegolfde cementen daken en opgesierd met kunstobjecten
.Hier moet een groot kunstenaar aan de gang geweest zijn, maar we zien niemand. Ik maak overal foto`s van en hoop ze nog een keer te kunnen sturen.
Later rijden we nog langs een opleidingscamp voor olifantberijders en daar zijn twee olifantenbaby`s.
Allemaal leuk om te zien. Al met al hebben we weer een heerlijke dag gehad








A





2 opmerkingen:

  1. Inderdaad wat een leuke kleuren. Het lijkt wel een suikerdorp uit het verhaal van Hans en Grietje. De taarten zien er ook erg smakelijk uit. Jammer dat jullie e er niet van hebben mogen proeven.
    Hier in Nederland is het op dit moment zonnig, maar koud. Duizend keer beter dan het miezerige weer van een week geleden.
    Isabelle wandelt aan het strand in een tropische klimaat. Wat is de werreld toch klein geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er allemaal zo vrolijk uit, Tons!!Is het erg warm?

    Hier is het behoorlijk koud en er ligt sneeuw! Dat heeft ook z'n charme. Vooral als je er niet doorheen hoeft!!

    Groetjes Thea ♥

    BeantwoordenVerwijderen