zondag 20 februari 2011

Komst van de lente!

De eerste dag thuis, stond de wereld een beetje op z`n kop. Ik moet 6 uur inhalen of wegwerken, het is maar hoe je het bekijkt. Midden in de nacht wakker worden, klaar wakker en trek in een ontbijtje en dan constateren dat het nog maar  01.00 uur is.  Alle foefjes om weer in slaap te komen mislukken, het gevolg is, dat ik de was in de machine prop om 03.00 uur in de ochtend en de mails heb nagekeken om 0.400 uur.
Maar zo gauw het ochtend is, ga ik de tuin inspecteren en kijk m`n ogen uit. Er staan al allerlei voorjaarsbloemen in bloei en de treurwilg zit al met groene blaadjes. M`n handen beginnen te jeuken en het liefst begin ik meteen de borders te verzorgen.

Maar voordat het middag wordt, sta ik te gapen en ga het liefst weer naar m`n bed toe. Het is ieder jaar hetzelfde als ik terugkom uit het verre Azie. Het duurt gewoon een paar dagen, voordat ik weer de ouwe ben.
Tons

1 opmerking:

  1. Lieve Tons,
    Welkom thuis en we hebben ook dit jaar weer zeer genoten van je blog. Voor jou ben ik ook zeer blij dat je ook weer kan genieten van je mooie tuin met al die voorjaarsbloemen. Voorlopig blijf ik je nog even volgen en hoop je spoedig weer te kunnen zien in la Brue,
    groetjes, Nick en Maud

    BeantwoordenVerwijderen