vrijdag 11 februari 2011

Hmong-dekens

Ook hier zit ik volop in de vervaardiging van m`n Hmong-dekens, Tenslotte is hier het idee geboren, verleden jaar. En nu een jaar later, kan ik terugkijken op een kleine collectie, die allemaal een eigenaar gevonden hebben. Ik heb vast al eens vermeld dat een deel van de opbrengst naar het schooltje gaat, hier in het dorp.
Ik moet dit geld nog gaan overhandigen en m`n bedoeling is, om dit èèn van de laatste dagen te gaan doen. Dus dinsdag of woensdag.
Gisteren heb ik inkopen gedaan op de groothandelsmarkt in Chiang Mai.
Band en geborduurde stroken in allerlei kleuren en oude klederdracht-rokken, om daar ook weer handwerkstukken uit te halen.
Graag had ik ook de voddendekens meegenomen, de kleuren hier zijn weer anders dan in Europa.
Maar ik ben benieuwd of ik alles mee kan nemen  wat nu klaar ligt en daar is geen plek meer voor nog meer ballast.
Tons

2 opmerkingen:

  1. Jeetje, is het al weer zowat om....volgens mij is het in La Brue ook stralend weer, dus die omslag zal niet zo groot zijn!
    Maak er nog een paar mooie dagen van en veel groetjes vanuit een regenachtig Holland (fijn is dat: mijn 2e golfles: vorige week windkracht 10 en nu breekt de hemel los, ach, alle zegen komt van boven!)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is het de zon of zijn deze dekens kleurrijker. Wellicht wordt je ook geïnspireerd door de kleuren van je omgeving. Echt prachtig!
    Geniet er nog maar even van, Maud

    BeantwoordenVerwijderen