zondag 28 november 2010

Iedere dag een beetje beter

Ja, iedere dag gaat het nu een stukje beter, al is hij er nog lang niet!
Dit betekent wel dat deze blog overbodig gaat worden. Want het is niet de bedoeling dat ik alle dagen over het weer ga zitten mailen. Of hoe mooi de kiwi`s aan de struik hangen. En nodig geoogst moeten worden, omdat het zo vitaminerijk voor ons is.
Of... hoe laat morgenochtend de wijkverpleging komt om meneer zijn pleisters te verversen.
Of....hoe hij morgenmiddag weer in een scan moet, om te kijken of alles goed gaat.
Nee, daar is deze blog niet voor gemaakt. Wel om jullie op de hoogte te houden, van alle dingen rond de operatie en de tijd erna. Dit is nu gelukkig allemaal passè en zitten we in rustiger vaarwater.
Wij hebben geweldig genoten van alle reaktie`s op de blog, of op de mail. Het was overweldigend. En....het helpt. het helpt om de dagen door te komen. In het ziekenhuis en hier thuis, voor mij. Het was net of er iemand was die even luisterde, die even met je meepraatte. Kortom, TOPPIE! Hartelijk dank.
Ook Tokke gaat nog een mailtje maken, dus klik niet alles weg. Nu heeft hij geen puf, wellicht morgen of overmorgen. Enfin laat ons nog op de favoriten staan, er komt zeker nog wat.
In ieder geval van mij een dikke kus. Tons

2 opmerkingen:

 1. Ik zie dat er sneeuw ligt in ons prachtige Labrue. Mocht Tokke nog om een klusje verlegen zitten, misschien kan hij als hij klaar is bij jullie ook bij ons nog ff de oprit schuiven?

  Fijn dat je er weer bent!

  Liefs

  Jeroen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tons en Roel wat moet dat heerlijk zijn dat voorlopig alles achter de rug is en nu maar hopen op hele goede berichten. Marietje en ik wensen jullie beiden veel rust en liefde toe.
  Marietje en Cees uit Rotterdam.

  BeantwoordenVerwijderen